اگر هرگز وارد سیستم نشدهاید، چیزی برای حذف در اینجا وجود ندارد. Sentio به صورت آفلاینمحور عمل میکند: در حالت خارج از حساب کاربری، اندازهگیریهای شما فقط روی گوشیتان وجود دارند و حذف نصب برنامه آنها را پاک میکند. حساب کاربری تنها در صورتی وجود دارد که انتخاب کرده باشید برای همگامسازی با گوگل وارد شوید.
نحوه درخواست حذف
از همان آدرسی که با آن وارد شدهاید، به info@sntio.org ایمیل بفرستید و موضوع را Delete my Sentio account قرار دهید. ارسال ایمیل از آدرس ثبتشده در حساب کاربری روشی است که ما تأیید میکنیم درخواست متعلق به شماست؛ اگر نمیتوانید این کار را انجام دهید، به ما اطلاع دهید تا از روش دیگری هویت شما را تأیید کنیم.
نیازی به ارائه دلیل نیست و ما هم دلیلی از شما نخواهیم خواست.
چه چیزهایی حذف میشوند
- سابقه حساب کاربری شما، از جمله شناسه حساب گوگل، آدرس ایمیل و نام شما.
- هر اندازهگیری، شیء، سناریو و کالیبراسیونی که همگامسازی کردهاید.
این یک حذف دائمی است، نه غیرفعالسازی، و غیرقابل بازگشت است.
چقدر زمان میبرد
ما حساب کاربری و دادههای آن را ظرف 30 روز پس از تایید درخواست حذف میکنیم، و پس از اتمام کار از طریق ایمیل تایید خواهیم کرد. نسخههای موجود در پشتیبانهای دورهای ما ظرف 30 روز دیگر بازنویسی میشوند.
دادههای روی گوشی شما
حذف حساب کاربری شما، آنچه را که روی سرورهای ما قرار دارد پاک میکند. نسخه موجود روی دستگاهتان متعلق به خودتان است و تغییری نمیکند — اندازهگیریهای فردی را در برنامه حذف کنید یا برنامه را لغو نصب کنید تا همهچیز یکباره پاک شود. مستقل بودن این دو از یکدیگر عمدی است: برنامه بهگونهای طراحی شده است که پس از حذف حساب کاربری نیز به کار خود ادامه دهد.
حذف برخی از دادهها به جای همه آنها
شما میتوانید اندازهگیریها و اشیاء فردی را در هر زمان در برنامه حذف کنید و این حذف در سایر دستگاههای شما نیز همگامسازی میشود. اگر ترجیح میدهید حساب کاربری خود را نگه دارید و فقط بخشی از آنچه را همگامسازی کردهاید حذف کنید، این کار را در برنامه انجام دهید — نیازی به تماس با ما نیست.
تماس
info@sntio.org · همچنین سیاست حریم خصوصی ما را ببینید.